Toppers gezocht!

Bij Van der Laan Koeltechniek zijn wij altijd opzoek naar nieuwe mensen die ons team willen versterken!

Toppers gezocht!
cmvb20230708-4195
Werken bij

Vacatures

Steeds meer particulieren en ondernemers weten Van der Laan te vinden als het gaat om de installatie van airco’s, koelcellen en speciale koeltechnische oplossingen. Daarom zoeken we koeltechnische monteurs. Ook mensen die hiervoor opgeleid willen worden vragen we te solliciteren. Dat geldt ook voor elektromonteurs.

Vind jij het fijn om met koeltechniek bezig te zijn? Wij hebben iedere dag weer uitdagende opdrachten. Klanten verder te helpen met jouw probleemoplossend vermogen en communicatieve vaardigheden?

Bel ons op voor een afspraak in Waddinxveen. Dan ervaar jezelf wie Van der Laan is. En natuurlijk vertellen we je dan meer over het werken bij ons bedrijf, de arbeidsvoorwaarden en de opleidingsmogelijkheden.

Bekijk de vacatures

Wat is er duidelijker dan onderstaande quote van een van onze medewerkers!

Ik vind het heel belangrijk dat Van der Laan haar klanten serieus neemt. We spelen geen spelletjes met hen. We gaan pas weg als het probleem is opgelost. Dat motiveert me al 25 jaar. En daarnaast het afwissende werk en de contacten met klanten zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga!

Open sollicitatie

Staat hierboven niet wat je zoekt maar lijkt het je leuk om bij ons eventueel aan de slag te gaan, stuur een email met een korte motivatie en CV naar info@vanderlaankoeltechniek.nl met de titel "Open Sollicitatie".