Specials

Wij voorzien in de immer groeiende behoefte in de markt aan innoverende koel- en klimaatinstallaties. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide dienstverlening kunnen wij projecten volledig voor u realiseren en laten aansturen door één persoon.

Specials
vanderlaan-header01_1_20190121_040510
Referenties

Van Osch Snacks

30.000 frikandellen. Zoveel koelt Van Osch Snacks er per dag. Om de koelcapaciteiten van het bedrijf flink te vergroten maar het energieverbruik gelijk te houden of verlagen nam het bedrijf contact met ons op.

Bekijk de referentie

Maatproduct

Wij ontwerpen en installeren innoverende installaties in nauw overleg met onze klant. Een energieverantwoord maatproduct dus, waarbij total cost of ownership en runningcosts leidend zijn voor het ontwerp.

Sectoren

Wij leveren maatwerk voor diverse sectoren. Met onze jarenlange ervaring realiseren wij projecten in de kaas- en zuivelsector, tuinbouw, biogasreiniging en grootkeukentechniek. Ook een goed binnenklimaat van uw kantoor, fabriekshal of uw huis is bij ons in goede handen.

Expertise

Veel bedrijven en diverse toonaangevende adviesbureaus maken gebruik van onze expertise bij het oplossen van gecompliceerde vraagstukken in de koel- en/of klimaattechniek.

Betrouwbare partners

Voor het realiseren van uw project werken wij nauw samen met diverse specialisten binnen de markt. Wij hebben in de loop der jaren een omvangrijk en gespecialiseerd netwerk opgebouwd, zodat wij een project altijd tot een goed einde kunnen brengen.

Goed geholpen

Gerealiseerde projecten

Van Osch Snacks
Van Osch Snacks

Om de koelcapaciteiten van zijn bedrijf flink te vergroten maar het energieverbruik gelijk te houden of verlagen nam Van Osch Snacks contact met ons op.

Lees meer
Hotel New York
Hotel New York

In de Rotterdamse haven staat Hotel New York. Zij kwamen naar ons toe met een omvangrijk koelvraagstuk. Lees hier hoe wij ze hebben geholpen.

Lees meer

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen en/of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gerust langs voor een kopje koffie!

Vraag een offerte aan Neem contact op

Betrokken vakmensen


Als een (h)echt familiebedrijf bouwen wij al ruim 65 jaar aan onze kennis, kunde en ervaringen. Dit maakt ons tot een betrouwbare partner, die zich graag toelegt op een uitstekend resultaat. Onze open houding, de korte lijnen en klantgericht karakter zorgen voor een prettige communicatie en onderlinge samenwerking.