Meer dan 65 jaar ervaring

Van der Laan Koeltechniek BV is al ruim 65 jaar actief in de koeltechniek en klimaatbeheersing. Wij zijn niet alleen een goede partner voor het standaardwerk, maar staan ook bekend om onze totaaloplossingen.

Meer dan 65 jaar ervaring
Van der Laan

Over ons

Op het gebied van koel- en klimaatbeheer leveren wij zowel installaties bij particulieren als bedrijven.
Het leveren van de juiste installatie gaat altijd in goed overleg met de klant, zodat we zeker weten dat u een eindproduct geleverd krijgt dat voldoet aan uw verwachtingen.

Persoonlijk

Naast de specialistische vakkennis van de medewerkers en de ruime ervaring in de koeltechniek waarderen onze klanten met name onze persoonlijke aanpak.
Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Dat doen we tegen onze klanten en tegen onze medewerkers. Zo bouwen bij graag relaties op en onderhouden wij warme banden.

65 jaar innoverend en ervaren
av_vdlaan-2018_01-zw_1_20190218_031222
MVO

Duurzame onderneming

Wij nemen het rentmeesterschap over deze aarde serieus.
Daarom doen wij er alles aan om het F-gassenbeleid na te leven.
Wij zijn dan ook een PED- en F-gassen gecertificeerd bedrijf en beschikken over het VCA-certificaat en zijn DEKRA gecertificeerd. Ook dragen wij grote zorg aan het milieu verantwoord afvoeren van onze afvalstromen. 

Ook kunnen wij u alles vertellen over energiebesparende middelen die goed zijn voor het milieu en eventueel ook voor uw portemonnee.
Zowel voor de particuliere als zakelijke markt. 

Certificeringen

Goed gekeurd

NVKL

De NVKL is de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL). Zij geven ons advies en informatie over wetgeving, bedrijfsvoering, opleiding, personeelszaken, marktinformatie etc. Het keurmerk staat voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.

Door de uitfasering van F-gassen worden natuurlijke koudemiddelen steeds belangrijker. Maar omdat er aan het gebruik risico’s kleven, is certificering een logisch vervolg.

Energie Consult Holland 

Als eigenaar van koelinstallaties met synthetische / natuurlijke koudemiddelen dient uw koelinstallatie aan de wettelijke eisen te voldoen. Alle door Van der Laan geleverde koelinstallaties zijn PED cat. 2 / 3 / 4 gekeurd de controle op deze wettelijke verplichting wordt uitgevoerd door Energie Consult Holland.

DEKRA

Dekra verzorgd voor Van der Laan de F Gassen / BRL 100 en de VCA certificering Op dit moment is de F-gassenverordening (EU) nr. 517/2014 van kracht. Doel van de verordening is het milieu te beschermen door de uitstoot van gefluoreerde broeikasgassen te verminderen. 

De BRL100 is 2.0 is de maatlat waarlangs installatiebedrijven worden gelegd voor de F-gassenbedrijfscertificering. De RL100 2.0 is vanaf 1 januari 2020 van kracht. Het VCA-certificaat is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden met verhoogd risico uitvoeren in een risicovolle omgeving. 

In deze checklist wordt gekeken of wij voldoen aan de eisen voor veiligheid. Daarnaast is er ook aandacht voor de belangrijkste milieu- en gezondheids(arbo)voorschriften. Met een VCA-certificaat laten we zien dat u te maken heeft met een bedrijf dat toegewijd is op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu, meldingsprocedures, correcte taakrisico analyses en het in kaart brengen van onveilige situaties en ongevallen. 

Lid Koninklijke Metaalunie

Wij zijn lid van de Koninklijke Metaalunie. Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van de NVKL van toepassing. Is de opdrachtgever consument, dan zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden Airconditioning voor Consumenten. Beide algemene voorwaarden liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek direct kosteloos toegezonden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen en/of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gerust langs voor een kopje koffie!

Vraag een offerte aan Neem contact op

Betrokken vakmensen


Als een (h)echt familiebedrijf bouwen wij al ruim 65 jaar aan onze kennis, kunde en ervaringen. Dit maakt ons tot een betrouwbare partner, die zich graag toelegt op een uitstekend resultaat. Onze open houding, de korte lijnen en klantgericht karakter zorgen voor een prettige communicatie en onderlinge samenwerking.