Nieuwe eigenaar zet ontwikkeling Van der Laan Koeltechniek door!

Waddinxveen, 3 april 2023

Nieuwe eigenaar zet ontwikkeling Van der Laan Koeltechniek door!

Begin dit jaar werd Van der Laan Koeltechniek opgeschrikt door het overlijden van eigenaar Cor de Ruijter. Met veel bezieling en deskundigheid heeft Cor leidinggegeven aan het bedrijf. Onder zijn regie zijn de klimaatproducten doorontwikkeld en heeft Van der Laan Koeltechniek een stabiele groei doorgemaakt. Zijn overlijden had grote impact. Gelukkig konden productie en installatie doorgaan. 

Tegelijk stond het bedrijf voor de uitdaging om een nieuwe eigenaar te vinden, die de positie van Van der Laan Koeltechniek in de markt continueert en verder uitbouwt. En dat is gelukt. Vanaf 1 april gaat het bedrijf verder met Hugo Paans als nieuwe directeur-eigenaar. Paans is voor Van der Laan Koeltechniek een bekende ondernemer; in het kantoorpand van zijn bedrijf ErfGoed in Moerkapelle wordt al decennialang gebruik gemaakt van de klimaatproducten van Van der Laan.

Paans: ‘Van der Laan Koeltechniek is een zeer solide bedrijf, met topproducten op het gebied van klimaattechnologie en een fantastisch team van deskundige mensen. Ook in de tuinbouw kom ik de producten van Van der Laan tegen. Mijn visie is om hoogwaardige klimaattechnologieën te blijven ontwikkelen voor particulieren en bedrijven. Daarnaast zie ik ook kansen voor verdere uitbreiding in de tuinbouwsector. Het bedrijf zal gewoon verder gaan onder de huidige naam Van der Laan Koeltechniek en wordt niet geïntegreerd met ErfGoed waar ik eigenaar van ben. Klanten merken dan ook niets van deze verandering en zijn verzekerd van continuïteit in de bedrijfsvoering. Ik heb er vertrouwen in dat Van der Laan een topspeler in de markt van klimaattechniek blijft en dat we die positie verder zullen uitbouwen. Er staat een enthousiast en deskundig team achter!’.

PHOTO-2023-03-30-15-46-52