Professioneel klimaatbeheer

Van klimaatinstallaties tot koeloplossingen binnen uw productielijn, Van der Laan is uw partner als het gaat om professioneel klimaatbeheer in verscheidene sectoren. In de afgelopen jaren hebben wij vele succesvolle installaties gerealiseerd, van klimaat/productie cellen als totale oplossingen binnen gebouwen en pakhuizen. Uw product is onze grootste zorg.

Professioneel klimaatbeheer
cmvb20230708-4189
Professionele klimaatbeheersing

VRV-systemen

Met VRV heeft Daikin een innovatieve oplossing bedacht om het comfort en de bediening te optimaliseren en tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen en energie te besparen.

Lage werkingskosten 

VRV-systemen optimaliseren de seizoensprestatie met zeer rendabele binnen- en buitendelen met warmteterugwinning, invertertechnologie en slim energiebeheer. VRV-systemen bieden frisse lucht op de juiste temperatuur, met het juiste vochtigheidsniveau en bij een minimaal geluidsniveau.
Inclusief variabele verdampingstemperatuur- technologie en continue verwarming om koude tocht te vermijden. 

Door de heat recovery (warmteterugwinning) wordt warmte teruggewonnen op plekken waar gekoeld wordt en wordt die warmte gebracht naar plekken waar warm tapwater of ruimteverwarming nodig is. 

Als officieel Daikin-leverancier kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het leveren van een VRV-systeem 

Subsidies 2020 

EIA- en ISDE-regeling 2020 voor Daikin airconditioning-, verwarmings- en luchtbehandelingssystemen en koudwatermachines/warmtepompen.

Luchtbehandelingsinstallaties

Voor kantoren, fabriekshallen maar ook winkels en publieke gebouwen verzorgen wij luchtbehandelingssystemen. Zo'n systeem ververst en verwarmt de aanwezige lucht en zorgt ervoor dat de lucht ontvocht of bevocht wordt, waardoor er een gezond binnenklimaat ontstaat.

Luchtkwaliteit 

In binnenruimtes waar veel gewerkt of geleefd wordt is het belangrijk dat de luchtkwaliteit minstens zo goed is als de kwaliteit van de buitenlucht. Met luchtbehandeling kunt u ervoor zorgen dat het binnenklimaat, met name de temperatuur en de luchtvochtigheid, constant blijft. Dit is niet alleen aangenamer maar ook een stuk gezonder. 

Daikin ventilatiesystemen kunnen in een totaaloplossing voor uw hele gebouw worden ge├»ntegreerd. Met unieke DX-aansluiting kunt u uw luchtbehandelingskast op elke condensingunit met inverter van het type VRV of ERQ van Daikin aansluiten. Met de ingebouwde expansieklep en schakelkast is dit een echt plug & play systeem. 

Wilt u meer weten over luchtbehandelingsinstallaties? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

cmvb20230708-4582

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen en/of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gerust langs voor een kopje koffie!

Vraag een offerte aan Neem contact op

Betrokken vakmensen


Als een (h)echt familiebedrijf bouwen wij al ruim 65 jaar aan onze kennis, kunde en ervaringen. Dit maakt ons tot een betrouwbare partner, die zich graag toelegt op een uitstekend resultaat. Onze open houding, de korte lijnen en klantgericht karakter zorgen voor een prettige communicatie en onderlinge samenwerking.

Contact of storing?

Wilt u meer informatie over onze diensten, heeft u een specifiek verzoek of wilt u een storing melden?

Neem contact op en in het geval van een storing, bel direct met 0182 - 611 555