Professioneel klimaatbeheer

Van klimaatinstallaties tot koeloplossingen binnen uw productielijn, Van der Laan is uw partner als het gaat om professioneel klimaatbeheer in verscheidene sectoren. In de afgelopen jaren hebben wij vele succesvolle installaties gerealiseerd, van klimaat/productie cellen als totale oplossingen binnen gebouwen en pakhuizen. Uw product is onze grootste zorg.

Professioneel klimaatbeheer
cmvb20230708-4189
Professionele klimaatbeheersing

Het perfecte werkklimaat

Voor alle mensen die in het bedrijf werken is een goed klimaat de sleutel om op een fijne manier te werken. Dat is de primaire voorwaarden die helaas nog niet bij ieder bedrijf inhoud wordt gegeven. 

Met een VRV-systemen heeft u de innovatieve oplossing om het comfort en de bediening te optimaliseren en tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen en energie te besparen. Bovendien is het betrouwbaar en onderhoud vriendelijk. De specialisten van Van der Laan starten altijd met een inventarisatie wat is goed en wat kan anders en beter om tot het optimale werkklimaat te komen.

Lage werkingskosten

Onze airco oplossingen bieden frisse lucht op de juiste temperatuur, met het juiste vochtigheidsniveau en bij een minimaal geluidsniveau. En ook bestaan onze klimaat oplossingen uit opties om de lucht te zuiveren. De VRV-systemen, die wij leveren spelen optimaal in op de seizoenen. Een optimaal klimaat met zeer rendabele binnen- en buitendelen zorgen voor warmteterugwinning en een slim energiebeheer. Inclusief variabele verdampingstemperatuur, technologie en continue verwarming om koude tocht te vermijden.

Luchtkwaliteit 

In binnenruimtes is het belangrijk dat de luchtkwaliteit minstens zo goed is als de kwaliteit van de buitenlucht. Met luchtbehandeling kunt u ervoor zorgen dat het binnenklimaat, met name de temperatuur en de luchtvochtigheid, constant blijft. Dit is niet alleen aangenamer maar ook een stuk gezonder.

Wilt u meer weten over luchtbehandelingsinstallaties? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

cmvb20230708-4582

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen en/of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gerust langs voor een kopje koffie!

Neem contact op

Betrokken vakmensen


Als een (h)echt familiebedrijf bouwen wij al ruim 70 jaar aan onze kennis, kunde en ervaringen. Dit maakt ons tot een betrouwbare partner, die zich graag toelegt op een uitstekend resultaat. Onze open houding, de korte lijnen en klantgericht karakter zorgen voor een prettige communicatie en onderlinge samenwerking.

Contact of storing?

Wilt u meer informatie over onze diensten, heeft u een specifiek verzoek of wilt u een storing melden?

Neem contact op en in het geval van een storing, bel direct met 0182 - 611 555