Word jij onze nieuwe collega?

Heb jij een neus voor het oplossen van problemen? ​Vind jij het fijn om met koeltechniek bezig te zijn? Wil je klanten verder helpen met jouw probleemoplossend vermogen en communicatieve vaardigheden?

Word jij onze nieuwe collega?
Openstaande Vacature

Jouw dag als koelmonteur

Jouw dag bij Van der Laan start in je eigen bus direct onderweg naar de klant. Elke dag ga je weer de uitdaging aan met het oplossen van de storingen van kleine airco's tot complexe koelinstallaties en maatwerk projecten.

In de video laten we zien hoe jouw dag als koelmonteur eruit komt te zien.

Mogelijkheden

Jouw functie als koelmonteur

Bij ons ben je niet snel uitgeleerd! Wij vinden uitdaging belangrijk en daarom krijg je ook een persoonlijke opleidingscoach als je start bij ons. Zodat jij jezelf verder kunt blijven ontwikkelen! 

Als storingsmonteur ben jij degene die onder druk kan presteren. Ordelijk werken, rustig blijven en georganiseerd handelen, zelfs onder tijdsdruk, behoren tot jouw kernkwaliteiten.

Tijdens de zomermaanden neemt de drukte doorgaans toe. We zoeken een professional die in staat is om tijdens deze piekmomenten flexibel kan omgaan met verhoogde uitdagingen.

Onze voordelen

Bij Van der Laan krijg je:

  • Een eigen bus, zodat je direct naar de klus kan, geen omwegen.
  • Diversiteit in projecten, werken met topmerken. 
  • Hecht team, hands-on mentaliteit, klussen doe je samen. 
  • Wekelijkse vrijdagmiddagborrel, team-BBQ's, en motorritten. 
  • Een Persoonlijke opleidingscoach bij start, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.
  • Opleidingsmogelijkheden tot Systeemontwerper Koude en Klimaattechniek niveau 4. 
  • Overuren worden uitbetaald.
Van der Laan

Over ons

Op het gebied van koel- en klimaatbeheer leveren wij zowel installaties bij particulieren als bedrijven.
Het leveren van de juiste installatie gaat altijd in goed overleg met de klant, zodat we zeker weten dat u een eindproduct geleverd krijgt dat voldoet aan uw verwachtingen.

Persoonlijk

Naast de specialistische vakkennis van de medewerkers en de ruime ervaring in de koeltechniek waarderen onze klanten met name onze persoonlijke aanpak.

  Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Dat doen we tegen onze klanten en tegen onze medewerkers. Zo bouwen bij graag relaties op en onderhouden wij warme banden.

70jaarvanderlaan

Is deze vacature wat voor jou?

Heb je interesse in deze vacature en wil je komen werken bij Van der Laan als Koelmonteur of wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Laura de Groot. Stuur een email met een korte motivatie waarom je solliciteert op deze functie naar Laura@vanderlaankoeltechniek.nl. We nemen binnen 5 dagen contact met je op.

SOLLICITEER DIRECT!

Betrokken vakmensen


Als een (h)echt familiebedrijf bouwen wij al ruim 70 jaar aan onze kennis, kunde en ervaringen. Dit maakt ons tot een betrouwbare partner, die zich graag toelegt op een uitstekend resultaat. Onze open houding, de korte lijnen en klantgericht karakter zorgen voor een prettige communicatie en onderlinge samenwerking.