Hotel New York

Hotel New York

Koelen op de Kop van Zuid

Hotel New York was op zoek naar een nieuwe partij voor het installeren van een nieuw VRV-systeem waarmee de vijf zalen van het hotel gekoeld en energiezuinig verwarmd konden worden. De persoonlijke aandacht van Van der Laan bleek doorslaggevend.

Flexibel

'We moesten een keuze maken en ik zei tegen de directie: we moeten overstappen. Het gesprek met André voelde gewoon goed. André is trots op zijn mensen en het werk en dat zie je ook terug in de installaties.' Dat bleek achteraf een goede keuze.

Het project was een uitdaging. Vanwege de gasten van het hotel konden de zalen en de bovenliggende kamers niet voor onbeperkte tijd dicht. Ondanks een rustigere periode moesten de werkzaamheden worden opgedeeld om de overlast te beperken. Hier toonde Van der Laan zich een flexibele en meedenkende partner, waardoor de installaties uiteindelijk naar tevredenheid werden opgeleverd.

Hoge kwaliteit

'Het niveau is van de monteurs is ook hoog. Bij Van der Laan kan ik het werk echt uit handen geven en erop vertrouwen dat het goed komt. Ik hoef niet constant alles te controleren. We hadden afgelopen zomer bijvoorbeeld een verbouwing waarbij er in drie kamers de airco's verplaatst moesten worden. Aan het begin van de bouw heeft Van der Laan die airco's afgekoppeld en het terugplaatsen zou gebeuren als de plafonds eruit zouden zijn. Door omstandigheden kon dat niet, dus die plafonds zaten er nog in maar de airco's moesten wel teruggeplaatst worden. De meeste monteurs gaan dan in protest omdat dat niet de afspraak was, maar Van der Laan zei: lastig, maar we gaan het in orde maken.'

Door deze houding en de kwaliteit van het werk is Van der Laan nu vaste partner van Hotel New York. Het onderhoud en de inspecties van de andere installaties worden nu ook gedaan door Van der Laan.

av_nyh-2018_02-zw_1_20190218_030216

Contact of storing?

Wilt u meer informatie over onze diensten, heeft u een specifieke verzoek of wilt u een storing melden?

Neem contact op of bel direct met 0182 - 611 555