Specials

Wij voorzien in de groeiende behoefte aan innoverende koel- en klimaatinstallaties. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide dienstverlening kunnen wij projecten volledig voor u realiseren en laten aansturen door één persoon.

Specials
cmvb20230708-421701
Referenties

Van Osch Snacks

30.000 frikandellen. Zoveel koelt Van Osch Snacks er per dag. Om de koelcapaciteiten van het bedrijf flink te vergroten maar het energieverbruik gelijk te houden of verlagen nam het bedrijf contact met ons op.

Bekijk de referentie

Maatproduct

Samen met onze klanten ontwerpen en installeren we innoverende installaties. Dit zijn functionele en energieverantwoordelijke maatproducten, waarbij total cost of ownership en runningcosts leidend zijn voor het ontwerp.

Sectoren

Met onze jarenlange ervaring realiseren wij projecten in de kaas- en zuivel sector, tuinbouw, biogasreiniging en grootkeukentechniek. Ook een goed innovatief en perfect werkend binnenklimaat van uw kantoor, fabriekshal of uw huis is bij ons in goede handen.

Expertise

Veel bedrijven en toonaangevende adviesbureaus maken gebruik van onze expertise bij het oplossen van gecompliceerde vraagstukken in de koel- en/of klimaattechniek.

Betrouwbare partners

Voor het realiseren van projecten werken wij, zo nodig, nauw samen met diverse specialisten binnen de markt. Wij hebben in de loop der jaren een omvangrijk en gespecialiseerd netwerk opgebouwd, zodat wij een project altijd tot een goed einde kunnen brengen.

Goed geholpen

Gerealiseerde projecten

Van Osch Snacks
Van Osch Snacks

Om de koelcapaciteiten van zijn bedrijf flink te vergroten maar het energieverbruik gelijk te houden of verlagen nam Van Osch Snacks contact met ons op.

Lees meer
Hotel New York
Hotel New York

In de Rotterdamse haven staat Hotel New York. Zij kwamen naar ons toe met een omvangrijk koelvraagstuk. Lees hier hoe wij ze hebben geholpen.

Lees meer

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen en/of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gerust langs voor een kopje koffie!

Neem contact op

Betrokken vakmensen


Als een (h)echt familiebedrijf bouwen wij al ruim 70 jaar aan onze kennis, kunde en ervaringen. Dit maakt ons tot een betrouwbare partner, die zich graag toelegt op een uitstekend resultaat. Onze open houding, de korte lijnen en klantgericht karakter zorgen voor een prettige communicatie en onderlinge samenwerking.