Airconditioning & warmtepompen

Wilt u volledige controle hebben over de temperatuur in uw huis? Kies dan voor een airconditioningsysteem van Van der Laan. Deze systemen zijn lucht/lucht warmtepompen en kunnen uw woning koelen én verwarmen.

Airconditioning & warmtepompen
airco

Comfortabel thuis

Airconditioning is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en dat is niet zo vreemd. Op elk gewenst moment kunt u het klimaat aanpassen aan uw persoonlijke behoefte, zowel koelen als energiezuinig verwarmen.

Een goede temperatuur en luchtvochtigheid hebben een positief effect op de productiviteit, de prestatie en de concentratie op de werkvloer. Werken in een gebouw met comfort airconditioning houdt iedereen frisser, fitter en alerter. Duurzaam verwarmen Bij duurzaam wonen past zorgeloos comfort. Warmtepompen behoren tot de slimste, stilste en zuinigste in hun klasse. Onze producten worden altijd ontworpen met verwarmen en een duurzaam huis als uitgangspunt.

Neem contact op

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dmFuZGVybGFhbmtvZWx0ZWNobmllay1ubA%3D%3D/5e319fe4daa7f/serveimage_1_20200129_160820.png

Warmtepomp installatie

Een warmtepomp verwarmt je woning en zorgt voor warm tapwater.
De warmtepompinstallatie vervangt de CV-ketel en kan aangesloten worden op het centrale verwarmingssysteem.
Door warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater te halen maakt de installatie gebruik van herbruikbare energie. Duurzaam dus! En warmtepompen kunnen ook koelen, ideaal in de zomer! 

Een warmtepomp is interessant voor iedereen die zelfvoorzienend wil zijn, de energienota wil verlagen, het energielabel van de woning wil verhogen en milieubewust wil omgaan met de grondstoffen van de aarde.

Airconditioning

Airconditioning is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en dat is niet zo vreemd.
Op elk gewenst moment kunt u het klimaat aanpassen aan uw persoonlijke behoefte, zowel koelen als energiezuinig verwarmen. 

Een goede temperatuur en luchtvochtigheid hebben een positief effect op de productiviteit, de prestatie en de concentratie op de werkvloer. Werken in een gebouw met comfort airconditioning houdt iedereen frisser, fitter en alerter.

Compleet en zonder gedoe.

Uw keuze

+

Buitenunit

Installatie

Afstandsbediening

Garantie

+

Contract

=
Kwaliteit. Garanties. Geen gedoe. Zorgeloos.

Op basis van uw situatie en wensen bepaalt u zelf wat u nodig hebt. U kunt ervan uitgaan dat wij een goed werkende unit zorgeloos en netjes opleveren.  Inclusief 5 jaar (fabriek)garanties, een afstandbediening en app of de hulp die we nodig hebben bij de montage. 

Wilt u blijvend genieten van uw unit? Wij ontzorgen u graag met ons onderhoudscontract, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Neem contact op

Contact of storing?

Wilt u meer informatie over onze diensten, heeft u een specifiek verzoek of wilt u een storing melden?

Neem contact op en in het geval van een storing, bel direct met 0182 - 611 555