Toppers gezocht!

Bij Van der Laan Koeltechniek zijn wij altijd opzoek naar nieuwe mensen die ons team willen versterken!

Toppers gezocht!
cmvb20230708-4182
Werken bij

Vacatures

Steeds meer particulieren en ondernemers weten Van der Laan te vinden als het gaat om de installatie van airco’s, koelcellen en speciale koeltechnische oplossingen. Daarom zoeken we koeltechnische monteurs. Ook mensen die hiervoor opgeleid willen worden vragen we te solliciteren. Dat geldt ook voor elektromonteurs.

Bel ons op voor een afspraak in Waddinxveen. Dan ervaar jezelf wie Van der Laan is. En natuurlijk vertellen we je dan meer over het werken bij ons bedrijf, de arbeidsvoorwaarden en de opleidingsmogelijkheden.

Openstaande Vacature

Koelmonteur

Heb jij een neus voor het oplossen van problemen? Vind jij het fijn om met koeltechniek bezig te zijn? Wil je klanten verder helpen met jouw probleemoplossend vermogen en communicatieve vaardigheden?

Wij hebben iedere dag weer uitdagende opdrachten. Als Koelmonteur bij Van Der Laan ben je handig, sociaal en kan je storingen fixen met een glimlach.

BEKIJK DE VACATURE

fotomonteurvanderlaan

Wat is er duidelijker dan onderstaande quote van een van onze medewerkers!

Ik vind het heel belangrijk dat Van der Laan haar klanten serieus neemt. We spelen geen spelletjes met hen. We gaan pas weg als het probleem is opgelost. Dat motiveert me al 25 jaar. En daarnaast het afwissende werk en de contacten met klanten zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga!

Open sollicitatie

Wil je meer weten of lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan, neem dan contact op met Laura de Groot. Stuur een email met een korte motivatie en CV naar Laura@vanderlaankoeltechniek.nl met de titel "Open Sollicitatie".