Koel- en vriestechniek

Wij geloven niet in standaardoplossingen. Een installatie op maat vergt niet alleen technische kennis en ervaring, maar ook een persoonlijke aanpak en verstand van uw product. Vis, vlees, groente, fruit, bloemen of andere gevoelige producten; stuk voor stuk terreinen waarop wij u kunnen adviseren.

 Koel- en vriestechniek
av_vdlaan-2018_03-zw-lr_1_20190215_054052
Kwaliteit

Maatwerk oplossingen

Bent u op zoek naar een koelcel of vriescel die volledig is afgestemd op uw product- en gebruikerseisen?

Met meer dan 70 jaar ervaring in deze branche zijn wij dé partner voor advies, ontwerp en realisatie van koeltechniek en vriestechniek.

Wij bieden maatwerk oplossingen. Want een installatie op maat vergt technische kennis en ervaring, maar ook een persoonlijke aanpak en verstand van uw product. Vis, vlees, groente, fruit, bloemen of andere gevoelige producten; stuk voor stuk terreinen waarop wij samen met u de juiste installatie voor ontwerpen en installeren.

Koel- en vriestechniek

Uw product, altijd op temperatuur

Wij maken voor u een koelcel of vriescel die geheel afgestemd is op uw product- en gebruikerseisen!
Wij zijn werkzaam in een groot aantal branches en leveren al jaren maatwerk met tevreden klanten. Hierbij is geen enkele toepassing ons te groot of complex, daar blinkt Van der Laan in uit.
Dit komt tot stand door goed met u te overleggen. Daarbij spelen we maximaal in op de beschikbare ruimte en naar uw wensen en behoeften. Op basis daarvan komen we met de passende oplossing waar u jarenlang plezier van zult hebben.

cmvb20230708-4609
vanderlaan-header-03_1_20190121_094202
Controle

Onderhoud & keuringen

Voor de jaarlijkse en vaak verplichte onderhoudsbeurten aan uw koelcel of vriescel bieden wij een onderhoudscontract aan. 

Wij zijn PED- en F-gassen gecertificeerd bedrijf en beschikken over het VCA-certificaat en zijn DEKRA gecertificeerd. 

Iedere installatie wordt aangemeld bij onafhankelijke keuringsinstantie Energie Consult Holland voor de wettelijk verplichte vierjaarlijkse keuring.

Neem contact op

cmvb20230708-4594
Kwaliteit

Persoonlijke service

Goede en persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn daarom zo nodig 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar!

Ons team van gediplomeerde en gemotiveerde monteurs en enthousiaste kantoormedewerkers zorgen ervoor dat uw systeem betrouwbaar en continue blijft functioneren.

Contact of storing?

Wilt u meer informatie over onze diensten, heeft u een specifiek verzoek of wilt u een storing melden?

Neem contact op en in het geval van een storing, bel direct met 0182 - 611 555