Airco keuzehulp

In vijf eenvoudige stappen rekent u uit welke airco bij uw situatie past en hoeveel dat kost.

Airco keuzehulp

Inhoud ruimte

Bereken hier de inhoud van uw ruimte zodat wij de benodigde capaciteit van het systeem kunnen berekenen. Daarna geven wij aan welke apparaten geschikt zijn voor uw situatie.

Dit is de geschatte grootte van uw ruimte

Wandmodel
Vloermodel

Kies een DAIKIN-model

Selecteer kleur

Helaas, geen geschikt model gevonden

Op basis van de ingevoerde gegevens hebben wij helaas geen passend model gevonden die bij de afmetingen van uw ruimte past. Controleer uw gegevens of neem contact op om uw wensen en situatie door te nemen. Hoe klein, groot of afwijkend uw situatie ook is, wij zijn gespecialiseerd in het leveren van innovatieve klimaatoplossingen op maat.

Maak je keuze compleet

Gratis

Deze afstandsbediening maakt het nog eenvoudiger om uw unit te bedienen of in te stellen. Daarnaast kunt u de app downloaden en uw klimaat op afstand bepalen.

Gratis

Kwaliteit en service vinden wij belangrijk. Daarom is de getoonde prijs inclusief de montage, afstelling en ingebruikname. Het kan zijn dat we soms zaken tegenkomen die vooraf niet voorzien waren, waardoor er meerkosten kunnen optreden.

+ Meer informatie
Berekening van de kosten op aanvraag.

Met goed onderhoud bent u verzekerd van meer comfort. Jaarlijks verzorgen wij het onderhoud van uw unit. Het afsluiten van een onderhoudscontract geeft u recht op 2 jaar volledige garantie en 3 jaar aanvullende garantie op de geleverde producten.

Een onderhoudscontract is niet verplicht, u dient wel rekening te houden met de beperkte (fabrieks)garantie.

+ Meer informatie

Reiskosten

Buiten een straal van 25 kilometer rondom Waddinxveen rekenen wij een aanvullend tarief van € 2,50 per gereden kilometer. Vul hieronder uw postcode in om te zien of deze aanvullende kosten van toepassing zijn.

Op basis van deze postcode brengen wij extra in rekening.

Vul uw gegevens in

Om u van dienst ze zijn hebben wij enkele gegevens van u nodig. Daarnaast vragen wij u om indienmogelijk foto's te uploaden van de ruimte waar de airco geplaatst zal worden.

Direct inplannen en leveren

€ 199,-

Wanneer u een aanbetaling doet, wordt uw aanvraag direct in behandeling genomen en mogelijk sneller geleverd en gemonteerd.

Naar betalen
Vraag een offerte aan

Vrijblijvend

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op basis van uw voorkeur. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag offerte aan