Van der Laan: voor klimaatbeheer

Wilt u volledige controle hebben over de temperatuur in uw huis of kantoor? Wij hebben de oplossing. Onze airconditioningsysteem zijn te gebruiken om te koelen en/of verwarmen. Ook voor het koel- en vriestechniek bent u bij ons aan het juiste adres. Dat geldt ook voor speciale koeltechniek. Hieronder de oplossingen voor u en uw bedrijf

Van der Laan: voor klimaatbeheer
Particulier
Particulier

Thuis verwarmen en koelen

Wilt u volledige controle over de temperatuur in huis? Dan hebben wij de juiste oplossing voor u. Als specialist en dealer van Daikin kunnen we u helpen met het realiseren van een comfortabel klimaat in huis.

Particuliere airco's

Zakelijk
Koel- en vriestechniek

Professioneel klimaatbeheer

Een gezond en comfortabel binnenklimaat op kantoor, in een fabriekshal, in een winkel of in een publiek gebouw begint bij het keuze van de juiste oplossing en de juiste partner. Voor ieder vraagstuk hebben wij een oplossing voor u.

Koel- en vriestechniek

Particulier
Zakelijk

Verwarmen en koelen op kantoor

Een goed werkklimaat in kantoren geeft meer arbeidsvreugde en draagt daarmee bij aan een goede productiviteit. Bovendien zorgen onze systemen voor een goede zuivering van de lucht.

Zakelijke airco's

Zakelijk
Specials

Speciale oplossingen op maat

Wij voorzien in de groeiende behoefte in de markt aan innoverende koel- en klimaatinstallaties. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide dienstverlening kunnen wij projecten volledig voor u realiseren en laten aansturen door één persoon.

Specials

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen en/of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gerust langs voor een kopje koffie!

NEEM CONTACT OP

Betrokken vakmensen


Als een (h)echt familiebedrijf bouwen wij al ruim 70 jaar aan onze kennis, kunde en ervaringen. Dit maakt ons tot een betrouwbare partner, die zich graag toelegt op een uitstekend resultaat. Onze open houding, de korte lijnen en klantgericht karakter zorgen voor een prettige communicatie en onderlinge samenwerking.